Συχνές ερωτήσεις

Γενικοί Όροι - Προσωπικά Δεδομένα

divider Οι συναλλαγές σας με την εταιρεία μας είναι απολύτως ασφαλείς και διέπονται από το άρθρο 4 του Ν. 2251/1994, περί πωλήσεων καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών από απόσταση. Όλα τα προσωπικά στοιχεία τα οποία είναι αναγκαία κατά την διαδικασία της αγοράς, είναι ασφαλή και απόρρητα. Δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν, ούτε θα κοινοποιηθούν σε οποιονδήποτε και για κανέναν λόγο.

Τρόποι πληρωμής

divider Μπορείτε να πληρώσετε με τέσσερις τρόπους:
 • μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας Visa, Mastercard ή Maestro
 • μέσω PayPal
 • μέσω Aντικαταβολής (για παραγγελίες κάτω των €40 υπάρχει προσαύξηση €2). Εξαιρούνται ογκώδη αντικείμενα, δείτε εδώ
 • μέσω Kατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

  Εθνική: 137 757 847 40 (IBAN:GR55 0110 1370 0000 1377 5784 740)
  Alpha bank: 131 002 002 008 822 (IBAN:GR67 0140 1310 1310 0200 2008 822)
  Πειραιώς: 50 3707 0614 706 (IBAN:GR67 0172 0370 0050 3707 0614 706)
  Eurobank: 0026 0610 61 0200856417 (IBAN:GR94 0260 6100 0006 1020 0856 417 Δικαιούχος: Μπεχλιβανίδης Δημήτριος Σημείωση: Αν κάνετε κατάθεση από τράπεζα διαφορετική από εκείνη που θα επιλέξετε κατά την διαδικασία πληρωμής, όλα τα έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη

Πόσο ασφαλείς είναι οι συναλλαγές στο letsplay.gr;

divider Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε τις συναλλαγές σας. Η ασφάλειά του site μας είναι πιστοποιημένη από την Starfield Technologies. Τα μόνα προσωπικά στοιχεία που αποθηκεύουμε είναι το όνομα, το τηλέφωνο και η διεύθυνση αποστολής τα οποία κρυπτογραφούνται κατα τη μεταφορά με χρήση SHA-2 & 2048-bit. Τα στοιχεία πιστωτικών και άλλων καρτών δεν αποθηκεύονται ούτε χρησιμοποιούνται από εμάς, αλλά αντ'αυτού κάνουμε χρήση της υπηρεσίας Paycenter της τράπεζας Πειραιώς.

Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά;

divider Για παραγγελίες άνω των €40 τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για παραγγελίες μικρότερης αξίας, το κόστος είναι €3 για όλη την παραγγελία. Επιπλέον, αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω αντικαταβολής το κόστος μεταφοράς επαυξάνεται κατά €2.
(οι παραπάνω χρεώσεις αντιστοιχούν ακριβώς ή είναι χαμηλότερες από τις χρεώσεις της εταιρείας μεταφοράς)

Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου;

divider Εφόσον η παραγγελία σας ολοκληρωθεί μέχρι τις 15:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή ή μέχρι τις 12:00πμ το Σάββατο, η αποστολή από εμάς θα γίνει την ίδια μέρα. Διαφορετικά, η αποστολή θα γινει την επόμενη μέρα(εκτός Κυριακής).

Θα παραλάβετε την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη μέρα σε διευθύνσεις εντός Αττικής ή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες σε άλλες περιοχές. Σε ιδιαίτερα απομακρυσμένες περιοχές η παραλαβή μπορεί να καθυστερήσει 1-2 μέρες ακόμη.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα σας αποστείλουμε έναν κωδικό ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε "ζωντανά" την πρόοδο της παραγγελίας μέσω του site των ΕΛΤΑ-Courier .

Η παράδοση το Σάββατο είναι δυνατή αλλά κοστίζει €2 ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας και θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας.

Σημείωση: Για ορισμένα παιχνίδια που είναι ιδιαίτερα ογκώδη η παράδοση ενδεχομένως καθυστερήσει περισσότερο. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ

Ογκώδη προϊόντα

divider Ορισμένα από τα παιχνίδια μας είναι πολύ βαριά (πάνω από 10 κιλά) ή έχουν μεγάλο όγκο και η μεταφορά τους δεν μπορεί να γίνει με courier αλλά με μεταφορική εταιρεία. Τα παιχνίδια αυτά, φέρουν αντίστοιχη επισήμανση στην περιγραφή τους καθώς και το εικονίδιο:

Όπως πάντα, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε η παραγγελία σας να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι:
 • Η παράδοση θα γίνει στην διεύθυνσή σας αλλά στο ισόγειο/είσοδο του σπιτιού σας.
 • Τα μεταφορικά έξοδα τα αναλαμβάνουμε εμείς
 • Η παράδοση θα γίνει σε 2-5 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με τον προορισμό
 • Η πληρωμή της παραγγελίας σας πρέπει να γίνει με πιστωτική κάρτα, Paypal ή τραπεζική κατάθεση. Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται.
 • Δεν υπάρχει η δυνατότητα συσκευασίας δώρου του ογκώδους αντικειμένου.
 • Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 9569835 και 210 9352764

Μπορώ να ζητήσω ταχύτερη μεταφορά;

divider Υπάρχουν πολλές δυνατότητες αλλά γι' αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Υπάρχουν όλα τα προϊόντα σε στοκ;

divider Τα προϊόντα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν σε στοκ. Για είδη που εξαντλήθηκαν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με τον χρόνο που θα είναι πάλι διαθέσιμα.

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

divider Φροντίζουμε και ελέγχουμε τα προϊόντα μας ώστε να φτάνουν στα χέρια σας σε απόλυτα καλή κατάσταση. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε την ύπαρξη ελλιπούς ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση, μας το επιστρέφετε σε εύλογο χρονικό διάστημα, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση και εμείς σας το αντικαθιστούμε ή σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

divider Έχετε πάντα το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη και να επιστρέψετε ένα προϊόν. Αυτό πρέπει να γίνει μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών, να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε και υποχρέωση δική μας είναι να το αντικαταστήσουμε με άλλο ή να επιστρέψουμε τα χρήματα, ανάλογα με την επιθυμία σας. Η επιβάρυνση των μεταφορικών στην περίπτωση αυτή επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Μπορώ να παραγγείλω από το εξωτερικό;

divider To site απευθύνεται, προς το παρόν, στους κατοίκους της Ελλάδας. Παρόλα αυτά, επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να συζητήσουμε τις πιθανές λύσεις.

Επιλογή χαρτιού περιτυλίγματος

divider Αφού επιλέξετε τα παιχνίδια που προτιμάτε, πηγαίνετε στο καλάθι αγορών. Εκεί, πατώντας το εικονίδιο δίπλα στο κάθε παιχνίδι, μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν το χαρτί περιτυλίγματος για το συγκεκριμένο δώρο.

Σημείωση: Ορισμένα παιχνίδια (πχ λούτρινα), λόγω του σχήματός τους, δεν μπορούν να τυλιχθούν σε χαρτί και μπαίνουν σε χάρτινη τσάντα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια

divider Αν ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, επιλέξτε το και μετά πατήστε το κουμπί "είναι το σωστό;". Αν από την άλλη θέλετε γενικότερες πληροφορίες ή συμβουλές μπορείτε να μας στείλετε email στο paizo@letsplay.gr. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε πολύ σύντομα μαζί σας.