Το letsplay.gr και το κατάστημα «Παίζω και Μαθαίνω»

Το κατάστημα «ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ» δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 1980.
Βασικός μας στόχος, ήταν να φτιάξουμε ένα κατάστημα με παιχνίδια μιας άλλης αντίληψης και αισθητικής. Να βοηθήσουμε τους νέους γονείς, όπως ήμασταν εμείς εκείνο τον καιρό, να βρουν ένα καλό παιχνίδι. Θέλαμε πάντα να προτείνουμε μια άλλη ιδέα, μια καλή ποιότητα, ένα παιχνίδι που να ταιριάζει στην ηλικία και τον χαρακτήρα του παιδιού.

Ανακαλύψαμε κατασκευαστές και εμπόρους παιχνιδιών στην Ελλάδα και στον κόσμο, που κι αυτοί είχαν μεράκι και γούστο σ’ αυτό που έφτιαχναν και πουλούσαν. Έτσι συνεχίζουμε αυτήν την περιπέτεια τριάντα τόσα χρόνια και το αποτέλεσμα ήταν καλό!

Στις αρχές του ’90 δημιουργήσαμε, μαζί με άλλους καλούς συναδέλφους τον Συνεταιρισμό «ΚΥΚΛΟΣ καλού παιχνιδιού». Πρόκειται για καταστήματα, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, που έχουν τις ίδιες ιδέες και στόχους, σε σχέση με το παιχνίδι.

Το παιχνίδι είναι πάντα ένα αντικείμενο που προσφέρει χαρά στο παιδί. Μπορεί όμως ταυτόχρονα να του κεντρίζει κάποια ενδιαφέροντα, να αναπτύσσει την περιέργειά του, τις δεξιότητες, την φαντασία, την αισθητική του.
Το παιχνίδι που αγοράζουμε είναι φυσικά εμπόρευμα. Μπορεί να είναι όμως ένα καλό εμπόρευμα ή ένα κακό και ανόητο εμπόρευμα. Θεωρήσαμε ότι εδώ βρίσκεται ο ρόλος μας . Να ξεχωρίσουμε και να προτείνουμε το καλό παιχνίδι, αυτό που η δική μας πείρα, γνώση και αισθητική θεωρεί χρήσιμο και «καλό παιχνίδι». Εσείς θα το κρίνετε.

Μέχρι τώρα σας περιμέναμε να μας επισκεφτείτε, να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε τις καλύτερες, κατά την γνώμη μας, λύσεις. Τώρα - τεχνολογίας βοηθούσης - ερχόμαστε εμείς σε εσάς. Δεν θέλουμε όμως να αλλάξει ο τύπος της «σχέσης». Θα σας δείξουμε τις επιλογές μας, θα σας δώσουμε όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται, θα σας κάνουμε κάποιες προτάσεις. Εσείς θα μπορείτε, όπως πάντα, να μας ζητάτε πιο ειδικές πληροφορίες και συμβουλές, ώστε να βρίσκουμε το κατάλληλο παιχνίδι για το ξεχωριστό παιδί. Ας προσπαθήσουμε και πάλι!

Οι παρατηρήσεις, οι κριτικές, οι προτάσεις σας , θα είναι πάντα καλοδεχούμενες και χρήσιμες.

...και φυσικά θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στον χώρο μας:
Ύδρας 3A, Καλλιθέα, ΤΚ 17676
τηλ. 210 9569835